red_iStock-992851656.jpg

Vi utvikler smarte og bærekraftige lokalmiljø

njordshage.jpeg

Njords Hage

I Njords Hage på Haslum i Bærum utvikler og bygger vi et boligprosjekt for fremtidsrettede og aktive voksne. Vi har fokusert på å skape gode naboskap og en aktiv livsstil. Det er tilrettelagt for et veltilpasset støtteapperat som kan oppgraderes ved behov.

Boligene leveres med moderne smart teknologi for å støtte og forenkle hverdagen.

Lær mer om prosjektet

fredrikhaldsbrygge.jpeg

Fredrikshald Brygge

I Halden utvikler vi en mangfoldig, smart og bærekraftig bydel for alle generasjoner. Området er under regulering og planen er å bygge 250-300 boliger i strandkanten ved utløpet av Tista-elven.

Leilighetene får moderne løsninger med integrert smart teknologi og universell utforming. Utemiljøet vil utformes slik at det er godt med plass til aktivitet og møteplasser for alle.

Lær mer om prosjektet

Flotte næringslokaler i Høvik Park

Høvik Park

Midt på Høvik, bare et steinkast unna E18, ligger Høvik Park strategisk plassert mellom Oslo og Sandvika. Høvik Park ligger midt på det vakre Plahtejordet og består av 15.000 m2 med med et mangfold av virksomheter innenfor helse, tjenesteyting, handel og kontor.

Vi tilbyr smarte lokaler og fleksible kontorløsninger med en rekke fasiliteter for små og store bedrifter.

Lær mer om prosjektet

Skjermbilde 2019-09-19 kl. 16.20.32.png

Reinventing Oslo

CondoVita ledet teamet «Reinventing the Village” og deltok i den globale konkurransen Reinventing the Cities, ledet av C40 i 2019. Konkurransen gikk ut på å utvikle byprosjekter som kunne være fyrtårn for karbonnøytral og robust urban regenerering. Vårt bidrag ble nummer to i konkurransen om tomten på Stovner.

Lær mer om prosjektet

roa_omsorgsboliger.jpg

Roa Omsorgsboliger

På Roa utviklet vi for Lunner kommune 24 omsorgsboliger med kantine, fellesarealer og base for hjemmetjenesten. Beboerne i omsorgsboligene har status som hjemmeboende og samtidig har de har tilgang til tjenester fra hjemmetjenesten.

Lær mer om prosjektet

fjellstrandtunet.jpg

Fjellstrandtunet

For Nesodden kommune utviklet vi et prosjekt med 50 boliger hvorav 30 disponeres av kommunen og 20 er selveierleiligheter som kan kjøpes av kvalifiserte innbyggere med behov for omsorgsbolig. Det er fast bemanning til enhver tid. Dette bidrar til høy livskvalitet og muligheter for å bo lenger i eget hjem.

Lær mer om prosjektet

bydelnorstrand.jpeg

Hauketo Omsorg

Condovita har utviklet et Omsorg+ prosjekt på Hauketo for Oslo Kommune i samarbeid med det idelle selskapet PRK Helse AS. Prosjektet har 91 boenheter, restaurant, aktivitetsrom, treningssenter og gode fellesarealer med mulighet for ulike omsorgsleverandører. Omsorg+ boligene og aktivitetssenteret på Hauketo vil utgjøre et nytt nivå i helse- og omsorgstilbudet i bydel Søndre Nordstrand og skal være et tilbud som kan brukes som en sosial arena for alle i lokalmiljøet.

dovre_omsrogsboliger.jpeg

Dovre Omsorgsboliger

Dovre omsorgsboliger er et omsorgsprosjekt utviklet av Condovita for Lillesand Kommune. Prosjektet ligger på Dovrehei i Lillesand by og består av 25 omsorgsboliger for eldre med omsorgsbehov. Leilighetene vil bygges og disponeres av kommunen. Leilighetene kombinerer bolig i en privat bolig med et fellesskap rundt kollektive måltider og sosialt fellesskap i tre hus med åtte boenheter og fellesarealer.

 
CondoVita-logo-gul-1.png

Copyright © 2019 CondoVita

| Vi tar forbehold om skrivefeil og prisendringer |

Kontakt oss | Mail: Tore@condovita.no | Mobil: 91 71 39 50 | Besøk oss: Fjordveien 1, 1363 Høvik |